Salonophængning og Julemarked

Udgivet i Kategorier Nyheder

Den 1. december kl 9.00 – 16.00 holder HannemannLund fernisering og inviterer til en spændende salonophængning, hvid gløgg og julebag.

 

Traditionen tro vil der være julevenlige priser på dagen 😉

 

En salonophængning er en udstillingsform, hvor malerierne hænger så tæt, at rammerne næsten rører hinanden, fra gulv til loft. Navnet kommer af det franske akademis officielle udstillingssted i Paris, Salonen. Til salonophængningen hos HannemannLund, vil man kunne opleve nogle af Mette Hannemann og Jesper D. Lunds helt nye værker, som i sammenspil med særligt udvalgte værker fra kunsternes øvrige virke, vil danne ramme for udstillingen. Salonophængningen vil give en enestående mulighed for at opleve den store spændvidde og variation, der er i Jesper D. Lund og Mette Hannemanns værker.

 

Da salonophængningen vil falde i tråd med julemarkedet på Værnedamsvej, vil der på dagen, naturligvis, være mulighed for at købe unikke julegaver, flotte gavekort, værker skabt særligt til lejligheden og ikke mindst Mettes smukke og humoristiske mobiler. Alt sammen til julevenlige priser.

 

Fra kl. 9.00 -12.00 vil der være mulighed for at se, hvordan den tjekkiske bagekunstner Marie Klust dekorerer honningkager, på traditionel tjekkisk vis. Der vil være smagsprøver på de smukke honningkager som naturligvis også kan købes med hjem.

 

Vi glæder os til at se jer