Kæmpe kor hos HannemannLund

Udgivet i Kategorier Nyheder

Kom og syng med når HannemannLund inviterer til morgensang foran galleriet på fredag den 7. december kl. 9:00 – ca. 09:30, Værnedamsvej 11. Der vil komme elever fra Frederiksberg Friskole samt fra Den Franske Skole, som med deres sprøde stemmer vil stemme for. Derudover vil musiklærer og korleder Kim Barkenskjold Andersen spille klaver og hjælpe os alle med at holde takten. Vi sørger for sangtekster og højt humør lige fra morgenstunden. Arrangementet varer en lille halv time.

Vi har samlet mere end 300 deltagere, børn og voksne fra Den Franske Skole, Frederiksberg friskole, lokale foreninger, erhvervsdrivende og lokale politikere, der i fællesskab vil synge julen ind. Vær med til denne særligt fine begivenhed, hvor vi med sang vil hylde fællesskabet.

”Morgensang er den bedste start på dagen. Det forener og samler os mennesker, som intet andet.”

– Mette Hannemann, arrangør og kunstner fra HannemannLund Galleri