Om HannemannLund

HannemannLund er et galleri, som har eksisteret siden 2011. Stedet fungerer som en lille kunsthal på Værnedamsvej i det frederikbergske lokalmiljø og er atelier for kunstnerne Mette Hannemann og Jesper D. Lund.

Hos HannemannLund kan man bestille et portræt af sin kære eller et maleri med de elementer fra livet, der betyder noget – eller man kan lade sig forføre at et værk og få kunstnerens kommentar med på vejen.

HannemannLund huser også litterære events, små akustiske koncerter samt foredrag om kunst.

 

Mette Hannemann

Mette Hannemann er uddannet på Danmarks Designskole og Det Kgl.

Danske Kunstakademi. Hun har udstillet på en række gallerier i både ind- og udland, deriblandt Silvia White Gallery (New York), Kunstverein Coburg (Tyskland), Galleri Franz Petersen (Horsens), Galleri Veggerby (København), Galleri Kirk (Aalborg), Forårs- og Efterårsudstillingen, Charlottenborg. Mette Hannemann har desuden erfaring som underviser fra højskolerne Vallekilde, Ærø og Krogerup. Er medlem af BKF og Kunstnersamfundet.

 

Jesper D. Lund

Jesper D. Lund er autodidakt billedkunstner med udspring fra Kunsthøjskolen i Holbæk i 1999. Siden har han været omkring Kunstakademiet i Genova og B.I.Ø.B. Han har bl.a. udstillet i Galerie Wolfsen (Aalborg),

Galleri Veggerby (København), Art Copenhagen, Forum (Kbh),

Kunstnernes Sommerudstilling (Tirstrup) og Galleri Kirk (aalborg).