4 november, 2021  kl. 16:00

På Besøg

Lise Malinovsky og Mette Hannemann
4. november – 13.november

Fernisering 4. november kl. 16.00-19.00
HannemannLund Galleri

HannemannLund Galleri har inviteret kunstneren Lise Malinovsky på besøg. Lise Malinovsky har et særligt talent for at parafrasere ældre kunstneres værker. Hun udfører disse malerier i ekspressionistiske farveeksplosioner malet med brede og grove penselstrøg.

Til udstillingen “På Besøg” har Lise Malinovsky og Mette Hannemann begge skabt nye blomsterbilleder.

“Blomster er i sig selv, et af tilværelsens mirakler,” skrev Karen Blixen i 1953, til en god ven. Blomster er livskraft, skønhed og forgængelighed. Nogle gange skal de vokse frit og livet passerer forbi. Andre gange må de plukkes og puttes i en vase.

Kom og nyd de koloristisk, skønne blomstermalerier til fernisering torsdag den 4. november kl. 16.00-19.00 Vi byder på et glas og en snack!

19 november, 2020  kl. 16:00

Let's fall in love, honey

Duo-udstillingen Let’s fall in love, honey af billedkunsterne Alba S. Enström og Jesper D. Lund tager os ind i kærligheden og lidenskabens univers med et tvist af humoristisk dagligdagsromantik. Udstillingen er en kærlig påmindelse og insisteren på at skabe sociale rum, holde passionen, gnisten og kreativiteten i live på trods af restriktioner, begrænsninger og økonomiske barrierer under corona pandemien.

Oplev skønne værker og mød kunstnerne bag, når HannemannLund Galleri byder indenfor til et coronavenligt arrangement torsdag den 19. november kl 16.00-19.00.

Alba S. Enströms værker er som en bestandig forskning af kærlighedens evige mysterium. I et ofte råt og nutidigt billedsprog taler de klart til beskueren om passion, lidenskab og håb i vor tid. Referencer og motiver er som flænget ud af skiftende sub-kulturer samt mode, natur, film og erotica, lige som citater fra pop-artister ofte dukker op.

Hvad kunstnerisk slægtskab angår, ligger det nær at nævne: Marlene Dumas, Elke Krystufek, K.H. Hödicke og Martin Kippenberger.

Hvilken kærlighed smider vi væk? Kan kærligheden tæmmes? Kan kærligheden forstås? Disse spørgsmål griber Jesper D. Lund fat i med sine tre nye værker til udstillingen. Værkerne tager alle fat i kærligheden og reflekterer over de forskellige måder kærligheden kan håndteres på. Jespers nye værker skaber et åbent rum til at forstå kærligheden som den er, uden at ophøje eller iscenesætte den til en illusion om det perfekte. Hans værker konfronterer den ærlige kærlighed med alle uperfektheder, fejl og det arbejde der ligger i at få den til at blomstre på en humoristisk og poetisk måde.

Jesper henter sin inspiration fra livet omkring sig, de mennesker han omgås og ikke mindst fra naturen og hans liv i hans atelier på landet. Han undersøger naturens former og de mange muligheder, der ligger i at afbillede det, som altid er i forandring. Jesper arbejder med forskelligt materialevalg, farver og ved en leg med både det abstrakte og det naturalistiske.

Alba og Jespers værker til udstillingen Let’s fall in love, honey  supplerer hinanden i tema, farvevalg og metode men frem for alt i deres gejst, lidenskab og passion for det sjove i livet og for alt det, som er værd at kæmpe for.

4 september, 2020  kl. 16:00

Blomster fra Gluv til Loft

Oplev et sammensurium af blomster i alle afskygninger, fra olie på lærred til skøn bordopdækning og vilde papirsbuketter.
HannemannLund Galleri øser generøst ud af blomster og skaber i et samarbejde mellem billedkunstneren Mette Hannemann og papirkunstneren Marianne Eriksen Scott-Hansen en blomsteroase midt på Frederiksberg.
Få inspiration til en skøn og fantasifuld bordopdækning, hvor vi viser udvalgte steldele fra Mette Hannemanns nyeste samarbejde med Royal Copenhagen: Mega Rose designet af Karen Kjældgård-Larsen og Mette Hannemann. På Mega Rose mødes de klassiske håndmalede motiver fra Blå Mega Riflet med Mettes bløde blomstersilhuetter sprøjtemalet i hånden.

 

7 marts, 2020  kl. 

Lille forårsudstilling med små værker

Lille forårsudstilling med små værker

07. marts kl. 12:00 – 14:30

HannemannLund byder foråret velkommen med en lille udstilling af Mette Hannemann og Jesper D. Lunds mindre værker. Vi vil fylde gallerirummet med friske papirværker, litografier og mindre olieværker. Alle ophængte værker vil være til priser under 10.000kr.

Kom og oplev den spirende forårsstemning med masse af sprøde farver og fine værker lørdag den 7. marts kl 12:00 – 14:30, hvor vi også vil servere Mettes lækre myntethe.

11 januar, 2020  kl. 12:00

Hvid januar, hvidvin og 15 % på alle værker!

HannemannLund Galleri fejrer begyndelsen af 2020 med at invitere jer til hvid januar og hvidvin i galleriet på lørdag d. 11. januar kl. 12:00 – 17:00.

Kom endelig forbi  og smag på lækker vin fra Juuls Vinhandel.
I hele januar har vi desuden 15% på alle vores værker!

7 december, 2019  kl. 09:00

Julemarked og Grøn Stue i Galleriet

Lørdag den 7. december kl. 9:00-16:00 er der markedsdag på Værnedamsvej. På dagen vil hele gaden summe af julehygge og vi vil benytte lejligheden til at åbne op for vores grønne julestue i galleriet. Vi fylder væggene med fugle, trætoppe, kornblomstsilhuetter, mobiler, værker på krydsfiner, olie på lærred, gouache på papir, litografier og andet godt.

Der vil være værker i alle priskategorier og vi kommer til at være i julevenligt humør 😉

Ud over vores grønne julestue i galleriet, vil vi åbne op til vores lille baglokale, som i hverdagene bruges som atelier og tekøkken. Den 7. december vil vi fylde baglokalet med unikke værker, som stritter lidt ud fra Mette og Jespers oevre. Her vil der være god mulighed for at spotte et unikt værk til en unik pris 🙂

 

23 november, 2019  kl. 

Løvfald

Mette har i den sidste tid været i proces og skabt værker med tanke på spændet mellem det jordiske og det æteriske. Hendes malerier viser et dualistisk arbejde, hvor mulden, leret og jorden forbindes til en flygtighed af lette farver, som i en himmelfart hvirvler ud i det uvisse.

Denne vekslen mellem det vi kan holde i vores hænder, det som vi kan favne, sammen med det ubegribelige, det som forsvinder og det som er hinsides vores forstand, sammenflettes i Mettes nye værker i en poetisk refleksion over livet, døden og alt det midt imellem.

Til ferniseringen vil der være mulighed for at træffe kunstneren og få en snak over et lille glas og en lille bid.

LØVFALD 31. okt. – 23. nov. Fernisering 31. oktober kl. 17:30 – 20:30

7 september, 2019  kl. 09:00

Kom til Høstmarked på Værnedamsvej

Lørdag den 7. sept. er Værnedamsvej og Tullinsgade lukket af for trafik og forvandlet om til markedsgader. HannemannLund Galleri vil selvfølgelig også være klar med stand og åbne døre. De to kunstnere Mette Hannemann og Jesper D. Lund vil være at træffe både i galleriet og i gaden.

Vi ser meget frem til denne dag, som altid er fyldt med smil og godt humør.

Kom og vær med!

20 juli, 2019  kl. 14:00

Fernisering i Tisvildeleje

Den 20. juli kl. 14:00  – 17:00 inviterer Galerie Det Er Kunsten i Tisvildeleje til fernisering af Mette Hannemann og Jesper D. Lunds udvalgte værker. Udstillingen varer i to uger og viser både nye litografier og værker af kunstnerne.

Galerie Det Er Kunsten ligger på Hovedgaden 65F, 3220 Tisvildeleje, i en nyrenoveret købmandsgård og er bestemt et sommerbesøg værd. For nærmere info omkring galleriet og udstillingen, se venligst www.deterkunsten.dk

Vi minder om at vi i sommerperioden altid vil være til at træffe via telefonen på nummeret 4089 6033 eller 2978 4235 for nærmere aftale. Vi kommer meget gerne og viser værker frem hos HannemannLund Galleri på Værnedamsvej.

7 juni, 2019  kl. 09:00

Morgensang på Værnedamsvej

Kom til fællessang foran galleriet den 7. juni kl 9:00 og vær med til at skabe magi i gaden, når børn og voksne samles og synger sommeren ind med dejlige morgenviser.

 

9 maj, 2019  kl. 16:30

Melange

Som noget helt særligt, har vi inviteret Erik Øckenholt til at lave gruppeudstillingen Melange med Mette Hannemann og Jesper D. Lund i galleriet.

Kom til fernisering den 9. maj kl 16:30 og hils på kunsterne.

28 februar, 2019  kl. 16:30

You can never hold back spring

Kom til fernisering på Jesper D. Lunds vinterudstilling You Can Never Hold Back Spring d. 28. februar kl. 16:30 – 19:00. Oplev Jespers nyeste værker samt en film omkring hans kunstneriske virke. Til arrangementet byder vi på et glas af Jespers fortrukne.

2 februar, 2019  kl. 18:00

Kyndelmissemiddag hos HannemannLund

Kyndelmisse er dagen, som markerer at halvdelen af vinteren er gået. Dette vil HannemannLund gerne fejre, med en udsøgt middag, lækre vine og et personligt værk skabt særligt til middagsgæsten.

1 december, 2018  kl. 09:00

Salonophængning, honningkager og julemarked

Kom til salonophængning, hvid gløgg og julebag hos HannemannLund, lørdag den 1. december kl 09:00-16:00.

7 november, 2018  kl. 16:30

Bogoplæsning ved Liv Ea

HannemannLund inviterer til bogoplæsning
og en bid mad onsdag d. 7. november 16:30-19:00.

3 november, 2016  kl. 16:00

Det Stille

Det Stille – Fællesudstilling med fotograf Søren Rønholt og Jesper D. Lund

25 september, 2015  kl. 16:00

Waqas, Lucid Dreams

På fredag den 25/9 kl. 16-19, holder Waqas fra Outlandish release på sin nye EP, samt premiere på en kortfilm og billeder fra processen, hos HannemannLund.

6 december, 2014  kl. 14:00

Julemarked på Værnedamsvej

Hella Joof læser julen ind, Sunny Asemota udstiller og der er hjemmebagte peberkager.

4 maj, 2013  kl. 14:00

Minna mangler et øvelokale

Oplæsning ved Dorthe Nors og Ditte Steensballe

16 november, 2012  kl. 10:00

Korssting & Fletninger

En udstilling af Nils Viga Hausken og You Little Teapot.

1 september, 2012  kl. 11:00

Strudsen Rasmus

Hella Joof og Nikolaj Koppel improviserede over Jørgen Clevins børebogklassiker.

 

Vi inviterer børn og deres forældre til at høre historie, lytte til musik og kigge på billeder der passer til, hos atelier/showroom HannemannLund. Der vil være entre på 30,- og overskudet går ubeskåret til flygtningene i DR Congo.

12 april, 2012  kl. 11:00

Anna Sørensen

Udstilling med malerier og collager. Fra 12. april til 3. maj 2012.

3 februar, 2012  kl. 10:00

Country Collaboration

Fællesværker (collager) af Millena Bonifacini og Mette Hannemann. Fra 3. til 24. februar 2012.

11 oktober, 2011  kl. 17:00

Bogrelease af Solisten